როგორ გამოვიყენო ქვაბი, რომ მალე არ გაფუჭდეს

მიჰყევი რეკომენდაციებს, ქვაბის გამოყენებისას!

იმდენი სახეობის ქვაბი არსებობს, შენ ოღონდ გამოიყენე. სპილოსძვლისფერი ქვაბი გინდა, ნაცრისფერი თუ წითელი? უჟანგავი ფოლადის თუ გრანიტის? გერმანული წარმოების თუ ავსტრიული? ქვაბების ნაკრების შეძენა გსურს თუ 1 ცალი, უნივერსალური ზომის?

მაღალი ხარისხის ქვაბი

თუ ამ კითხვებზე პასუხი უკვე გაქვს, შესაძენად extra.ge-ზე ქვაბების კატეგორიას ეწვიე, სადაც უმაღლესი ხარისხის ქვაბების ყველაზე დიდი არჩევანი დაგხვდება

თვალი გადაავლე 1000 – მდე პროდუქტს, შეუკვეთე ონლაინ და ისარგებლე უფასო მიწოდების სერვისით თბილისის მასშტაბით

ქვაბის სწორად გამოყენება, მთავარი რეკომენდაციაა

ქვაბები სამზარეულოს აღჭურვილობის განუყოფელი ნაწილია. თითოეული ქვაბი სხვადასხვა ამოცანის შესასრულებლად იქმნება

რა არის, რისთვის გამოიყენება ან/და რისი გაკეთებაა შესაძლებელი ქვაბში, ყველამ ვიცით. თუმცა, ცოტამ თუ იცის რა პრინციპით შეარჩიოს ან როგორ გამოიყენოს ისე, რომ მალე არ გაუფუჭდეს

თუ, არც შენ იცი, რის მიხედვით შეარჩიო ქვაბი და შემდეგ როგორ გამოიყენო, რომ მალე არ დაზიანდეს,  მაშინ თვალი მიადევნე ჩვენს ბლოგს – ექსტრა გირჩევს!

სხვადსხვა ტიპის ქვაბი არსებობს

ექსტრა გირჩევს, რის მიხედვით შეარჩიო ქვაბი, რომ წლები გემსახუროს!

  • ქვაბის შეძენამდე, მომწოდებელთან მოიძიე ინფორმაცია. დარწმუნდი მასალის უვნებლობაში და გააკეთე ინფორმირებული არჩევანი
  • თუ, სამზარეულოში მცირე ადგილის გამო, შეზღუდული რაოდენობით აპირებ ქვაბების შეძენას, არჩევანი შეაჩერე უნივერსალური ზომის ქვაბზე. ქვაბი, შენს საჭიროებებს, ყველა შემთხვევაში უნდა მოემსახუროს
  • სამზარეულოს კარადაში ქვაბის შენახვა რომ არ გაგიჭირდეს, მოძებნე მცირე ზომის სახელურებიანი ქვაბი. ასე, შენ შეძლებ, სამზარეულოს სივრცის ოპტიმალურად ათვისებას
  • შემდეგი რეკომენდაცია შეეხება ქვაბის თავსახურს : სასურველია, ქვაბს ჰქონდეს შუშის თავსახური. ასე, საკვების მომზადების პროცესს, გარედან მიადევნებ თვალს, რაც, თავის მხრივ, დროსა და ენერგიას დაგიზოგავს
  • ქვაბის გამოყენებისას გაითვალისწინე, რომ ქურაზე მოთავსების შემდეგ, ქვაბის ძირზე უნდა წარმოიქმნას თანაბარი სითბო. ამ კრიტერიუმით იხელმძღვანელე, იმის მიუხედავად, წყლის ადუღებას გეგმავ საკვების მოსახარშად თუ ზეთის გამოყენებას

ქვაბების მწარმოებლები მხოლოდ დიასახლისებზე როდი ზრუნავენ, ისინი კონდიტერების საჭიროებებსაც ითვალისწინებენ

  • ზედაპირის თანაბარი გახურების კომპონენტი, იმ შემთხვევაშიც უნდა გაითვალისწინო, თუკი ქვაბში დელიკატური საკვების მომზადებას გადაწყვეტ. მაგალითად, ისეთის როგორიცაა, შოკოლადი და სოუსი

ყველა ქვაბი ხარისხიანი არ არის


გახსოვდეს, იმისათვის რომ ქვაბი ხანგრძლივი დროით გემსახუროს, აუცილებელია რეკომენდაციების გათვალისწინება აუცილებელია!

საკვების მოსარევად არ გამოიყენო მეტალის კოვზები. რეკომენდირებულია, მხოლოდ ხისა და სილიკონის მომრევები!

თუ რჩევები სასარგებლო იყო, გაუზიარე სხვასაც!

 

Facebook Comments Box

მსგავსი